رویداد شتاب بیوتکنولوژی مرکز آموزش علمی کاربردی شیرین عسل در تاریخ ۲۹ فرورودین ماه سال جاری برگزار شد.

۰۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۱۰:۱۲ کد : ۵۴۵۰۴ اخبار اصلی
تعداد بازدید:۲۱۸

رویداد شتاب بیوتکنولوژی با محوریت صنایع غذایی مرکز آموزش علمی کاربردی شیرین عسل در تاریخ 29 فرورودین ماه سال جاری برگزار شد.

دومین رویداد شتاب مرکز آموزشی شیرین عسل ساعت 14 روز یکشنبه مورخ 1400/01/29 برگزار شد که در آن جمعا از 30 ایده رسیده به دبیرخانه رویداد 13 ایده در مرحله اولیه داوری برای ارائه انتخاب گردید که از 13 ایده برتر در مرحله اولیه 3 ایده به عنوان ایده های برتر در مرحله نهایی به شرح ذیل معرفی گردید:

1- نفر اول خانم رباب سلامی  با عنوان ایده به کارگیری میکرواورگانیسم های GRAS به عنوان پروتئین تک سلولی در محصولات کیک و کلوچه؛

2- نفر دوم خانم حمیده وقاری با عنوان ایده تولید نمک مرغوب با استفاده از آرتمیا؛

3- نفر سوم خانم حانیه هاشمیلر با عنوان ایده استفاده از نانو ذرات نشاسته در بسته بندی مواد غذایی