رویداد شتاب فرآوری و بسته بندی خشکبار مرکز آموزش علمی کاربردی شرکت استیل آذین در تاریخ ۳۰ بهمن ماه سال جاری برگزار شد.

۰۲ اسفند ۱۳۹۹ | ۰۸:۰۴ کد : ۵۳۹۶۹ اخبار اصلی
تعداد بازدید:۱۴۸

رویداد شتاب فرآوری و بسته بندی خشکبار مرکز آموزش علمی کاربردی شرکت استیل آذین در تاریخ 30 بهمن ماه سال جاری برگزار شد. در این رویداد هفت ایده منتخب از میان بیست و‌پنج ایده پس از منتورینگ ابتدایی حضور داشته و به تشریح ایده های خود پرداختند.  داوران رویداد که ترکیبی از تخصص‌های آجیل،‌ کسب وکار و صنایع غذایی بودند، نقطه نظرات خود را در خصوص نقاط قوت و ضعف ایده های ارائه شده بیان نمودند. در پایان نیز سه ایده برتر توسط داوران انتخاب شد. سید محمد موسوی با ایده وکیوم سیلر اولین منتخب رویداد بود. امین ‌کاشانی با ایده دستگاه سورتینگ دومین منتخب رویداد وحمید فهیمی با بسته بندی اجیل با استفاده از عروسک‌های نمدی توانستند نظر داوران را جلب کنند.