رویداد شتاب جایگزینی گوشت قرمز در تولید فرآورده های پروتئینی مرکز آموزش علمی کاربردی شام شام در تاریخ ۲۹ بهمن ماه سال جاری برگزار شد.

۰۲ اسفند ۱۳۹۹ | ۰۷:۵۸ کد : ۵۳۹۶۶ اخبار اصلی
تعداد بازدید:۱۲۸

رویداد شتاب جایگزینی گوشت قرمز در تولید فرآورده های پروتئینی مرکز آموزش علمی کاربردی شام شام در تاریخ ۲۹ بهمن ماه سال جاری برگزار شد. در این رویداد 14 ایده دریافت شده که 9 ایده انتخاب شد و در مرحله نهایی ارائه شد سپس 4 ایده به عنوان ایده برتر انتخاب شدند.

1. مژگان شیخی با عنوان ایده کینوا برگر منتخب اول

2. میلاد پذیرش با عنوان ایده برگر لوبیا منتخب دوم 

3. نیلوفر نجیب زاده با عنوان ایده استیک گیاهی منتخب سوم