رویداد شتاب نوآوری در غذاهای ایرانی با پخت و سرو سریع مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد ۳۳ تهران در تاریخ ۲۳ بهمن ماه سال جاری برگزار شد.
رویداد شتاب نوآوری در غذاهای ایرانی با پخت و سرو سریع مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد 33 تهران در تاریخ 23 بهمن ماه سال جاری برگزار شد. در این رویداد ایده دهندگان به تشریح ایده های خود پرداخته و داوران رویداد و خبرگان این صنعت، نقطه نظرات خود را در خصوص نقاط قوت و ضعف ایده های ارائه شده بیان نمودند. از بین بالغ بر ۱۸ ایده دریافتی، تعداد ۶ ایده به بخش پایانی رویداد راه یافته و به ارایه ایده های خود در این رویداد پرداختند که سه ایده برتر از میان اساتید ، دانشجویان و صنعتگران با عناوین رستوران غذای خاص خنم آزیتا جعفری، خانه خوراک خانم ربابه فیروزیان و نوآوری در غذاهای قدیمی ایرانی خانم فاطمه لشگری، توسط داوران بالاترین امتیاز را کسب نموده و مجوز حضور در مرکز نوآوری را دریافت نمودند و با اهدای لوح و جوایز از انها تقدیر به عمل آمد.

