رویداد شتاب شیره انگور و بیسکوئیت مرکز آموزش علمی کاربردی مینو در تاریخ ۹ دی ماه سال جاری برگزار شد.
رویداد شتاب شیره انگور و بیسکوئیت مرکز آموزش علمی کاربردی مینو در تاریخ 9 دی ماه سال جاری برگزار شد. در این رویداد از 12 ایده ارسالی به دبیرخانه 4 ایده به عنوان ارائه در رویداد نهایی انتخاب و از بین آنان 2 ایده به عنوان ایده های برتر امتخاب شدند.
1. ایده تولید بیسکوئین بدون گلوتن و با شیره انگور خانم عسل یوسفی
2. ایده تولید صنعتی شیره انگور آقایان رضا حسنی و امیر انصاری خرمی

