رویداد شتاب صنعت سوهان و حلوا واحد استانی قم در تاریخ ۱۹ آذر ماه سال جاری برگزار شد.
رویداد شتاب صنعت سوهان و حلوا واحد استانی قم در تاریخ 19 آذر ماه سال جاری برگزار شد. در این رویداد، ایده هایی همچون سوهان فراسودمند، تولید و بسته بندی حلوای سنتی با ترکیب گیاهی، تولید سوهان با ترکیب گیاهان دارویی، تاثیر ارگانوژل روغن کنجد بر کیفیت سوهان، سامانه رتبه بندی و سفارش گیری سوهان و حلوا و کافه هنری سوهان مورد بحث و ارزیابی قرار گرفتند. از مجموع 30 ایده ارسالی به دبیرخانه رویداد پس از انجام داوری و ارزیابی تعداد 5 ایده به عنوان ایده های منتخب انتخاب شدند

