رویداد شتاب صنایع غذایی مرکز آموزش علمی کاربردی شرکت قند کرج در تاریخ ۱۲ ابان ماه سال جاری برگزار شد.
رویداد شتاب صنایع غذایی مرکز آموزش علمی کاربردی شرکت قند کرج در تاریخ 12 آبان ماه سال جاری برگزار شد. در این رویداد از تعداد 98 ایده ارسالی به دبیرخانه، 3 ایده به عنوان ایده برتر انتخاب شدند.
1. ایده اول: تولید کلسیم پروپیونات، مهدی جراح زاده دانشجو مرکز بین المللی قندکرج
2. ایده دوم: ریز پوشانی مواد غذایی، کوثر معزی دانشجو مرکز بین المللی قندکرج
3. ایده سوم: نوشیدنی DNA plasma، نرگس السادات موسوی دانشجو مرکز بین المللی قندکرج

